Оптика Вижън Кеър – Вижте Разликата

Вижън Кеър е семейна оптика, създадена с много любов и с желанието да предоставим на клиентите ни нещо по-различно от обикновени очила!

В началото тръгнахме двама и през годините изминахме не лек път, по който имаше много неравности, много успехи и не малко препъни камъни. Грешките ни бяха най-добрите уроци, които ни амбицираха да ставаме все по-добри. Успехите не ни заслепиха, а ни показаха, че сме намерили правилния път. И сега като се обърнем назад виждаме, че не сме сами на този път…. с нас са хилядите клиенти, които ни се довериха и чието доверие ние оправдахме.

Днес смело можем да кажем, че сме различната оптика, която не предлага просто очила и лещи. Предлагаме много повече от качествени продукти, от хубави очила и ясно зрение!

Елате в оптика Вижън Кеър – Варна и вижте разликата!

Очилата, които търсите са при нас

Диоптрични рамки

Някога очилата бяха само средство за корекция на зрението, но днес вече те са и моден аксесоар, който допълва до съвършенство стайлинга на всеки, който държи да изглежда съвременно и перфектно!

Истината е, че слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и лещи се продават във всяка оптика и всеки оптик би твърдял, че предлага най-добрите продукти и то със страхотни отстъпки!

В оптика Вижън Кеър не предлагаме просто стока, както и не предлагаме нереално високи отстъпки на фона на изкуствено завишени цени! Ние сме професионалисти, а не търговци, които привличат клиентите си с големи отстъпки! При нас ще намерите реални цени, като с удоволствие бихме поощрили клиентите си да закупят по-висок клас продукти на разумна цена! В нашата оптика ще получите отношение, професионализъм и перфектен резултат!

Ние имаме индивидуален подход към всеки различен случай и се стараем да решим Вашия проблем, да се погрижим за зрението и визията ви така, както никой друг не би го направил, като отделяме необходимото време и внимание за всеки клиент, така че крайният резултат да бъде съвършен!

Очилата, които ще изберем заедно, ще допълнят и подчертаят вашата индивидуалност и ще ви помогнат да изразите себе си по уникален начин! В оптика Вижън Кеър предлагаме подбрани модели от най-добрите колекции рамки, започващи от 19 лв за практичните клиенти и достигащи до 1600 лв за ценителите. Предлагаме и пакетни оферти за рамка + стъкла на цена от 25 лв! Ние ще направим всичко възможно да се почувствате специални в оптика Вижън Кеър и да си тръгнете с очила, които ще ви дават кристално зрение, увереност и самочувствие!

А ако се нуждаете спешно от очила, ще ви поканим да се разположите удобно в нашата оптика, да послушате приятна музика, да се насладите на завладяващи видео клипове или да изпиете чаша ароматно кафе … а ние през това време ще изработим вашите нови диоптрични очила!

СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА, СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА НА ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА ВИЖТЕ ТУК

Диоптрични рамки

Предпочитате контактни лещи? Имаме много!

Контактни Лещи

Контактните лещи са едно уникално решение за корекция на зрението, когато искаме да избегнем редица неудобства, произтичащи от носенето на очила, като ограничаване на периферното зрение и зрителното поле, запотяването на стъклата от прехода студено-топло, затруднения при определени спортове или професии, при които е недопустимо използването на очила.

Не можем да отречем предимствата, които контактните лещи имат пред диоптричните очила: почти невидими са в очите, лесно се понасят и не се усещат, не се замъгляват при промяна на температурата, дават перфектен и реален образ, изключително удобни са при спортуване и при определени професии, осигуряват безкомпромисно периферно зрение и възможност за ползване на модерни слънчеви очила. Не на последно място контактните лещи са деликатната корекция на зрението, за хора, които не желаят да се знае, че имат зрителен проблем.

Идеалната контактна леща осигурява комфорт, удобство, ясно зрение и здраве! В същото време е важно да се знае, че неправилното съхранение и употреба на контактните лещи може да доведе до сериозни увреждания на роговицата, до тежки възпалителни процеси и дори до загуба на зрение!

Контактните лещи са медицински продукт и ние ви съветваме да ги купувате само от оптики, в които работят лицензирани оптици и специалисти по очно здраве, където ще получите гаранция за автентичност на лещите и консумативите за тях. Понякога предлаганите в интернет контактни лещи и консумативи на нереално ниски цени могат да бъдат опасни за здравето на очите ви!

В оптика Вижън Кеър предлагаме пълната гама меки контактни лещи за корекция на късогледство, далекогледство, астигматизъм и пресбиопия на най-авторитетните световни производители. Ще определим необходимите параметри, за да напаснем перфектно контактните лещи към вашите очи и подробно ще ви обясним как да ги поставяте, сваляте и съхранявате. Ще се погрижим сухотата и раздразнението в очите да останат в миналото и да се наслаждавате на ясно зрение и безкомпромисен комфорт!

ГАРАНЦИИ И СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА И СЪХРАНЕНИЕ НА КОНТАКТНИ ЛЕЩИ ВИЖТЕ ТУК

Контактни Лещи

Бъдете винаги стилни с нови слънчеви очила!

Слънчеви очила

Слънчевите очила са най-уникалния аксесоар за човешкото лице от създаването им до днес! Слънчеви очила носят всички хора по света, без значение от пола и възрастта, при това от векове!

Някога, в далечния XIV-ти век, «слънчевите очила» са имали съвсем друго предназначение. Историята разказва, че китайските съдии са поставяли пред очите си опушени стъкла по време на съдебни дела, за да прикрият очите си, но не от вредните слънчеви лъчи, а от обвинители и защитници, за да не бъдат разбрани емоциите им и по този начин решението им оставало в тайна до края на съдебния процес!

В древния Рим император Нерон поставял пред очите си пластини от шлифован изумруд, за да наблюдава по-ясно и спокойно любимите си гладиаторски битки.

Слънчевите очила, такива, каквито ги познаваме днес, стават популярни в началото на ХХ век, когато Сам Фостър създава фирмата си за слънчеви очила «Фостър Грант» и през 1929 продава първия си чифт слънчеви очила на сергия на крайбрежната улица в Атлантик Сити, Ню Джърси – САЩ.

Малко по-късно оптичната компания Baush&Lomb създава и първите слънчеви очила Ray Ban, по поръчка на американската армия, за да се предпазват очите на пилотите от вредните слънчеви лъчи по време на полетите.

Моден хит слънчевите очила стават благодарение на холивудските филмови звезди, които все по-често започнали да ги използват по време на снимки. Така те прикривали очите си от мощните лампи, които се използвали при заснемането на филмите.

Днес, в ерата на слънчевите очила, никой не излиза от дома си без любимия си и така необходим аксесоар! Слънчевите очила придават повече загадъчност, аристократичност, стил и елегантност, свежест и младежки чар, като същевременно с това предпазват очите от вредните ултравиолетови лъчи и дразнещите отблясъци!

В оптика Вижън Кеър – Варна ви предлагаме подбрани модели на най-добрите колекции слънчеви очила на известни дизайнери, в широк ценови диапазон, подходящи за всяка възраст на впечатляващо добри цени!

Подарете си стил и самочувствие!

ГАРАНЦИИ И СЪВЕТИ ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА И СЪХРАНЕНИЕ НА СЛЪНЧЕВИТЕ ОЧИЛА ВИЖТЕ ТУК

Слънчеви очила

Споменахме ли, че предлагаме и зрителни тестове?

Зрителни тестове за определяне на диоптър с максимална точност /рефракция/

Проследяване на прозрачност на оптичния носител на окото

Безконтактно измерване на вътреочно налягане /тонометрия/

Безконтактно измерване на дебелина на роговица /пахиметрия/

Измерване на радиус на роговицата /кератометрия/, за прецизно напасване на меки контактни лещи

Измерване обема на акомодация /способността на окото да фокусира ясно близки обекти, в следствие на количеството диоптри, с които вътреочната леща успява да увеличи пречупващата си сила, преминавайки от покой в максимално напрежение/

Всичко това с най-новата японска апаратура Tonoref III само за 20 лв, без да разширяваме зениците Ви!

Ако установим отклонение на някой от параметрите, ще Ви насочим към офталмолог!

Зрителен Тест

Запазете си час за зрителен тест

Отворени сме 6 дни в седмицата

от 10:00 до 18:30 (делнични дни) и до 14:00 (Събота)

Бързи поръчки

Изработка на диоптрични очила за 30 минути

Ние сме сертифицирани оптици

Вижте нашите сертификати

Условия за корпоративни клиенти

Издаваме данъчни фактури

Прецизни ремонти и корекции

Напасване, подмяна на наносници и винтчета

Гаранция

Гаранция за оригинален продукт

Запознайте се с нашите специалисти

Пламен Петков

Пламен Петков

Управител – Оптик

Галерия