×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Билкови продукти 

Нови продукти

Най-продавани

Горещи оферти

Блог

Полезни статии

Здраве и красота

Експертни мнения

Podcast

Уебинар

Здраве с д-р Жиланов

Новини

4 природни съвета за здрава кожа

4 природни съвета за здрава кожа

виж повече
Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

Помощ! Не мога да преглъщам хапчета!

виж повече

Отзиви на клиенти

Наталия Шапиро за

Енергизираща билкова смес - С корейски и сибирски женшен, ашваганда и мака, 59.2 ml

Много ефективно действие. Доволна съм.

Евгени Нанев за

Alpha-GPC / Алфа-глицерил фосфорил холин, 60 капсули

Бърза и лесна поръчка.

Проф. Д-р Мария Малинова, д.м за

Тудка (Тауроурсодезоксихолова киселина) TUDCA – здраве за черния дроб и жлъчния мехур, 500 mg, 60 капсули

Поздравления на екипа, за изключително компетентните и изчерпателни отговори на читателите! Успехи!

Въпроси от онлайн консултация с лекари

Попитай специалистите
Здравейте, детенцето е на 2 г и 2 месеца. Без памперс е от лятото(дневен и нощен).От ноември взе да се напишква през нощта ,около 1 часа през нощта. Изследвания пуснахме-добри са.Пи сироп от червена боровинка. Имаше ефект. Но три поредни вечерри пак се напишква. Като съвет какво бихте препоръчали.Да го изпишквам ли около 1 часа вечерта. Или е временно през зимния сезон е това напишкване. Благодаря
Здравейте,

На тази възраст, проблемът, с който се срещате е доста чест. Няма място за притеснение.

Обикновено освен смяната на сезоните, смяната на условия за живеене, среща с баби, дядовци и роднини също може да развали режимът, който вече сте изградили.
Първо не давайте на детенцето вода преди лягане.

В рамките на 1-2 седмици го събуждайте вечер, около 1 часа, за да го изпишкате.

Сиропчето от червена боровинка може да го давате и месец без прекъсване и няма да има странични ефекти. При положение,че сте имали позитивен ефект, подновете приема му.

 

Поздрави и успех!
д-р Кристияна Колева
!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте втори ден получавам сърбежи и болка във влагалището със силно бяло течение
Здравейте,

Препоръчваме да посетите акушер-гинеколг, който да направи преглед и назначи нужните изследвания и лечение.

Поздрави!
Екипът на revita.bg
!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Здравейте, моля за коментар на изследванията на 21 годишна девойка от 3ти ден на МЦ. Първи цикъл - на 18 г., подпомогнат с дуфастон. Оттогава почти редовен. Трябва ли да се притеснявам, че LH и FSH са под долна граница? Необходими ли са допълнителни изследвания. Благодаря Ви! TAT/anti-Tg/ 1.66 IU/ml < 4.11 Тестостерон/Testosterone 0.2 ng/ml 0.14 - 0.53 TSH 0.969 uIU/ml 0.350 - 4.940 LH 1.6 mIU/ml жени: фол.фаза 1.8-11.78; овул.фаза 7.59-89.08; лут.фаза 0.56-14.0, менопауза 5.16-61.99; мъже 0.57-12.07 FSH 2.7 mIU/ml жени: фол.фаза 3.03-8.08, oвул. фаза 2.55-16.69; лут.фаза 1.38-5.47; менопауза 26.72-133.41; мъже 0.95-11.95 Естрадиол/Estradiol 30 pg/ml жени-фол.фаза 21- 251,овул.фаза 38 - 649, лут.фаза 21 - 312; менопауза до 28; мъже: 11-44 MAT/anti -Tpo/ 0.66 IU/ml 0 - 5.61 Пролактин/Prolactin 10.01 ng/ml 5.18 - 26.53 Съжалявам, че са в този вид, но не знам как да ги публикувам като таблица. Преди време е изследан и Т4, който беше на долна граница. Четох че е добре да е около и над средна норма. Притеснителен ли е ниският резултат?

Здравейте!

Резултатите не са драматични, но действително някои от полово-свързаните хормони са малко под долната граница за фоликуларната фаза. Аз бих посъветвала момичето да изследва и кръвна захар и инсулин, за да се види дали не се касае за инсулинова резистентност, която е чест спътник на яйчниковата поликистоза. Лабораторните резултати трябва да са подкрепени от гинекологичен преглед, защото само така изследвани нямат кой знае каква стойност. Понякога при такива резултати може да подозираме и диетични грешки - наднормено тегло или обратното - спазване на строги диети и редуцирано количество мастна тъкан, тъй като за синтеза на половите хормони тя е от съществено значение. TSH е в норма, така че едва ли се касае за щитовиден проблем. Моят съвет е да посети гинеколог, за да може хубаво да се разгледат матка и яйчници с ултразвук и да се види дали има конкретна причина за тези резултати.

Поздрави,

Д-р Кръстанова

!Кликни, за да видиш отговора Скрий
Продуктът беше успешно добавен в любими.