Условия за реклама на тази страница


 

Реклама 

Телефонен оператор имоти
4 дка УПИ - € 19.90 кв.м.
Парцел в СКИ курорт Банско

   тел.: +359 886 445 222
   тел.: +359 878 555 050

   тел.: +359 876 350 935 - English Speaking Assistant 

 

 

 

 

Интернет днес заема една огромна част от световния бизнес, а Интернет рекламата вече надминава мащабите на рекламата в оффлайн медиите като радио, телевизия и вестници. Всеки успешен бизнес базира част от своята реклама в Интернет. Тази реклама в повечето случаи изисква наличието на интернет сайт или презантационна страница показана на популяризиран и посещаван уеб сайт като start.bgВсеизвестен факт е, че рекламата в Интернет като цяло излиза много по-евтина от рекламата в другите медии. Това е логично, защото създаването на ракламен елемент в интернет е сравнително лесно изпълним продукт, който не изисква допълнителни разходи за конструкция, сглобяване и монтаж от специализирана фирма (например изработване и монтаж на масивен билборд). Освен това рекламодателя може да приложи промяна в текстове и изображения моментално, т.е. не се изисква "монтажна група" да деинсталира билборда, за да приложи желаните промени. Рекламата, която предлагаме е изгодна, както откъм цена, така и откъм оптималност за Вашия просперитет. Уникално предимство е, че за рекламната си кампания не трябва да закупувате някакъв брой показвания на банери, които се изчерпват бързо и сравнително безполезно или пък да заплащате цена за клик. Предоставяме Ви срещу минимална цена статични показвания за целия период по ваш избор. Вашата реклама ще се показва постоянно на потребителите без да се притеснявате от изчерпването на показванията или пък ротация с други подобни рекламни елементи.

 

Реклама в www.Start.bg: отнася се за страниците изброени ТУК

1) ВИП линк - представлява препратка към Вашия сайт със специален цвят и символ към нея "VIP", която е разположена  най-отгоре в съответната тематична кутия по Ваше желание или в специалната VIP кутия, намираща се най-горе над всички тематични кутии.

Цена : договаряне

2) Рекламен банер - представлява рекламно каре с изображение и текст по Ваше желание, поместени на страницата. Техническите параметри, на които трябва да отговаря банера са следните: размер 300/250 пиксела; големина до 35 К. Файлов формат – html, jpg, swf.

Цена : договаряне 

  

При закупуване на реклама за по-дълъг период получавате следните отстъпки от общата цена : 3 месеца -10%6 месеца -15% , 1 година -20%,

* Можете да получите и пакетна цена за реклама в повече наши интернет страници. Цена: по договаряне

 

 

Реклама в сайта на автокъща Боми Ауто: www.bomiauto.com

1) ВИП линк - със специален цвят и текст по ваш избор (до 80 символа, 468х15 px), който е разположен  най-отгоре в средата под "хедър" текста. Представлява препратка към Вашият интернет сайт или ако нямате такъв ние ще изготвим вътрешна рекламна страница и ще я публикуваме в www.bomiauto.com (налични:1бр рекламни елементи)

Цена : 150.00 лв/мес.

2) Рекламен банер - представлява рекламно поле с изображение и текст по Ваше желание, поместени в ляво или дясно на страницата. Техническите параметри, на които трябва да отговаря банера са следните: статичен или флаш, размер 120/240 пиксела; големина до 35 К. Файлов формат – jpg, swf. (налични:4бр рекламни елементи)

Цена : 200.00 лв/мес.

 

При наемане на банер за период от една година получавате два месеца безплатно публикуване на Вашата реклама. 

* Можете да получите и пакетна преференциална цена при наемане на повече от един рекламен елемент. Цена: по договаряне

 

 

 

За повече информация:

 

Радко Александров

Редактор Start.bg

e-mail: radkoaleks@abv.bg 
Cell: +359 87 6350 935 (9:00ч - 20:00ч) 

www.Seo-WebSiteDesigners.com 


Skype:   
Skype Me™!

  radkoaleks  

 

 

 

 

 

 





{START_COUNTER}