zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Спермата е най-доброто лекарство за бременните жени



11 януари 2006, здраве.bg

По този въпрос сексолозите от цял свят спорят отдавна, но съвсем скоро учени от Медицинския университет в Калифорния поставиха точка на дебата: за протичането на бременността леко и без усложнения, бременните жени трябва да се занимават със...секс и да употребяват спермата “вътрешно”, пише rol.ru.
След години изследвания се изяснило, че за бременните сексът съчетава в себе си едновременно удоволствие и полза. Единственото условие: след секс спермата трябва да остане в тялото на жената.
Освен че мъжкият генетичният материал нормализира хормоналния баланс при бременните жени, той също се явява и в качеството на естествен антидепресант, като намалява предродилната депресия, която измъчва много “дами в положение”.
Алберт Кинси, под чието ръководство се е провело изследването, казва: “Изяснихме, че в мъжката сперма има особени химически съединения, които доставят на жената удоволствие, независимо от това, колко качествен е бил секса.
С други думи – не е необходимо мъжът да се “престарава”, за да задоволи бременната си половинка – най-важното е спермата да попадне в жената”.
“Най-добре това става при орален секс, който гарантирано не може да навреди на плода, особено в по-късните етапи на бременността. По този начин спермата се превръща в своеобразен хомеопатичен препарат”, казват още учените.
Сега, освен да препоръчват здравословно хранене на своите бременни пациентки, американските гинеколози ги съветват да приемат регулярно порции свежа сперма в определен порядък.
Естествено, революционното разкритие ощастливява всички мъже, които по-рано са били държани на разстояние от бременните си, повлияни от феминистки идеи, жени.

 
добави в:
 
Още по темите:
секс и здраве    9 месеца    любопитно    
 
more news
rss
 
Звуците на нощта...
...или защо бълнуваме, хъркаме и скърцаме със зъби, докато спим
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.